Secrets of Networking

Netwerken is een must. Dat weten we allemaal. Alleen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe netwerk je op een efficiënte manier? Door te geven, te geven en nog eens te geven, aldus netwerkexpert Dimitri Verhoye. “Het is niet omdat je iets voor je netwerk doet, dat je onmiddellijk iets terug moet verwachten”. Een goed netwerk biedt kansen.

21/11/2017 Nov21 C Mine Crib

Discover the world of Jasna Rok

Kunnen we de digitale wereld verzoenen met onze levens, ons lichaam, onze zintuigen en zelfs ons brein door middel van interactieve kledij of slim

17/11/2017 Dec13 C Mine Crib
Tasty Yacon - Logo

Tasty Yacon, lekker fris met een stevige “bite”

Na een eerste testjaar in 2016, is men vandaag in Kinrooi helemaal klaar om de Yacon naar de consument te brengen. Het nieuwe knolgewas, oorspronkelijk afkomstig van het Andesgebergte, heeft een identiteit gekregen en ligt vanaf vandaag ook al bij enkele Carrefour supermarkten in de rekken.

14/11/2017 Agropolis
Agropolis - Luchtbeeld incubator

Warmtenet voor Agropolis!

Afgelopen maandag 6 november besloot de gemeenteraad van Kinrooi om een warmtenet te ontwikkelen op de site van Agropolis. Dit milieuvriendelijk energieconcept past perfect in de visie van het nieuwe bedrijventerrein voor innovatieve landbouw, gelegen tussen Geistingen en Kessenich. De overheidsopdracht voor de detailstudie werd gegund aan Abde Solutions.

10/11/2017 Agropolis

SNEL GROEIENDE START-UP ACT&SORB KLAAR VOOR DE MARKT

Act&Sorb’s toont haar recyclage oplossing voor MDF-afval tijdens Industriële demonstratie testen.

 

30/09/2017 GreenVille
REstore

Grootste batterijenproject zorgt voor duurzame doorbraak in stabilisering van elektriciteitsnetwerk

Energietechnologiebedrijf REstore gebruikt batterijen op Terhills in de primaire reserve van Elia!

19/09/2017 IncubaThor

Getest door jullie op IncubaThor, vanaf september ook op Thor Central!

Thor Central, het hoofdgebouw van het Thor Park, krijgt een restaurant en brasserie. De uitbating komt in handen van Thor Catering dat streeft naar een kwalitatief hoogstaande keuken in een aan de steenkoolmijn gelinkt kader. Ook de namen – Partaasch voor het restaurant en Lampada voor de brasserie – refereren naar dat verleden.

10/07/2017 IncubaThor

Beatlunch 2.0 @ IncubaThor

Met meer dan 100 deelnemers was de tweede editie van de BeatLunch op IncubaThor weer een succes!

07/07/2017 IncubaThor