Start-up Dignify
1 augustus 2018

Let's meet start-up Dignify

Genkenaar Marco Piombo vestigde zich bij IncubaThor sinds maart 2018 met zijn onderneming Dignify. Lees hier het interview hoe hij de IncubaThor community ervaart alst start-up!

Kan je iets meer over Dignify vertellen?

"Dignify is een digitaal agentschap met een focus op marketing automation. Wij helpen B2C brands met de realisatie en optimalisatie van hun digitale marketing strategie door middel van marketing automation. In de markt zien we dat het voor bedrijven en brands steeds een grotere uitdaging wordt om efficiënt de aandacht van een consument te trekken. Er is tegenwoordig veel meer data beschikbaar, de verwachtingen van de consumenten liggen hoger en de technologie evolueert zeer snel. Marketing automation kan ervoor zorgen dat ze hun concurrenten een stap voor blijven. Je kan het zo'n beetje zien als een slim, geautomatiseerd proces dat hun prospecten en klanten doorheen de customer journey zal begeleiden. De juiste boodschap brengen, via het juiste kanaal en op het juiste moment is daarbij de heilige graal!

Op dit moment zijn we heel leuke projecten bezig met merken en brands zoals JBC, Het Belang van Limburg en De Standaard."

Hoe kwam je bij IncubaThor terecht? 

"Zelf ben ik geboren en getogen in Genk dus ik had al regelmatig van IncubaThor gehoord. Tijdens onze zoektocht bleek IncubaThor al snel aan onze criteria te voldoen. Wij zochten naar een incubator die ons de nodige schaalbaarheid en ondersteuning aan kon bieden. Daarnaast was de ligging (dichtbij de autostrade) en culture fit ook enorm belangrijk voor ons. Het voelt goed om ons in het Genkse epicentrum voor innovatie en technologie te bevinden."

Hoe heb je de opstart binnen IncubaThor ervaren?

"Onze keuze voor IncubaThor bleek een shot in de roos te zijn. We zijn vooral onder de indruk van IncubaThor’s flexibiliteit en ondersteuning.
Ondertussen zijn we hier ook al enkele oude bekenden tegengekomen. Dat maakt het allemaal nog een stuk leuker!
Daarnaast zie je gewoon dat het hier leeft. Er zijn tal van interessante evenementen en mogelijkheden om te netwerken. We hebben nu ook de mogelijkheid om hier regelmatig mensen van SD Worx, juristen en andere partners van IncubaThor te spreken. Dat maakt het leven van een startup natuurlijk wat gemakkelijker.

Ik merk nu ook dat deze omgeving mij extra motiveert om te ondernemen. Dat heeft volgens mij te maken met het mijnverleden en het feit dat heel wat van mijn familieleden (o.a. grootvaders en mijn vader) vroeger zelf in de mijn hebben gewerkt.
Dat doet namelijk wel iets met een mens!"

Heb je nog wat tips voor mensen die zelf ook ondernemer willen worden?

"Ik ben ervan overtuigd dat er heel wat mensen met leuke ideeën zitten, maar gewoon niet weten hoe ze eraan moeten beginnen.
Het is daarom belangrijk om een duidelijk plan te hebben, je te laten omringen en adviseren door de juiste mensen en er dan 110% voor te gaan."