Verbinden, versnellen en versterken van alle startersinitiatieven

Limburg Startup is een open platform, een first class starters community, gedragen en ontwikkeld door ondernemend Limburg met als doel bestaande initiatieven te verbinden, starters te versterken en groeiprocessen te versnellen.
Door alle actoren uit het brede starterslandschap met elkaar te verbinden, geven we een versnelling aan het jong ondernemerschap binnen de provincie.
Houd deze site dus zeker in de gaten want ze wordt de volgende maanden nog uitgebreid met initiatieven, programma’s en coaches.

www.limburgstartup.be

 

Limburg is “the place to be” voor innovatieve, creatieve ondernemers en “young high potentials”

Limburg heeft zich reeds succesvol op de toeristische kaart gezet naar bezoekers.

We willen ook onze troeven als economische regio, van waaruit je als ondernemer de wereld kan veroveren, tonen, en zo investeren in de welvaart van onze regio morgen. Hoe? Door het aantrekken van nieuw talent en nieuwe ondernemers. Ook jong Limburgse talent kan in Limburg terecht om ideeën waar te maken.

Onze belangrijkste troef is onze ruimte, letterlijk en figuurlijk: je kunt hier in Limburg beschikken over heel wat fysieke ruimte in de vorm van goed uitgeruste en duurzame bedrijventerreinen.

Limburg is ook een dynamische, krachtige en energieke regio waar mentale ruimte is voor experiment en innovatie. Door de eenheid  in denken en structuren, kunnen jouw ideeën makkelijker groeien in Limburg.

www.limburghiergroeienideeen.be