BioVille, gelegen op de universitaire campus in Diepenbeek, is de bio-incubator die inspeelt op de specifieke behoeftes van (jonge) organisaties en bedrijven die actief zijn in de Health & Care sector.

C-mine Crib staat voor creatieve innovatieve business. Het is een dienstencentrum dat startende en jonge creatieve bedrijven ondersteunt bij hun opstart en doorgroei en dit door het aanbieden van gespecialiseerde begeleiding en coaching en door het aanbieden van huisvestingsmogelijkheden in diverse formules. De incubator huisvest ook onderzoeksgroepen en organisaties die creatief ondernemerschap ondersteunen.

Agropolis-Kinrooi heeft de doelstelling om een impuls te geven aan Vernieuwende bedrijven in de land- en tuinbouw. Op die manier trachten we de concurrentiekracht van de bedrijven in de regio en de sector in het algemeen te verhogen. Agropolis-Kinrooi zal in deze de rol spelen van “Broed- en kiemkamer”, waarin innovatieve en economische rendabele activiteiten worden ontplooid & ondersteund én waarbij de opgedane kennis wordt verspreid.

In concreto worden een bedrijventerrein en netwerkfaciliteiten ter beschikking gesteld aan de "nieuwe land- en tuinbouwbedrijven". Starters kunnen terecht in de Incubator, waarbij huisvesting, ondersteuning en begeleiding worden geboden. 

With the support of LRM, BikeValley is the latest addition to Limburg’s growing fleet of incubators. BikeValley aims to support 25 startups or spin-offs of companies related to cycling, be it national or international. Our position – both physically and figuratively – in the industry gives the incubating companies access to the rich cycling knowledge in the heart of Belgium. BikeValley is surrounded by stalwarts and influencers of the Belgian cycling industry. We want our members to exploit this opportunity and grow in this fertile space.

Corda INCubator is the place to be voor startende ondernemers in de technologie- en services sector. Onze ‘bewoners’ en jonge starters zijn innovatieve technologiebedrijven die een mooie plaats op de markt willen veroveren. 

Wij geloven dat moderne bedrijven open innovatie moeten omarmen om relevant te blijven. Daarnaast staan we volledig achter “the sharing economy”. We omringen onze bewoners met een perfect ecosysteem van middelen die ze nodig hebben om te groeien. 

Corda INCubator maakt deel uit van Corda Campus, een open, innovatieve ICT-campus in het hart van de driehoek Eindhoven-Aken-Leuven. Een toonaangevende internationale campus op het gebied van technologie, hightech, ICT en media. Binnen Corda Campus kan je rekenen op een inspirerende werkplek.

GreenVille is een unieke incubator voor bedrijven binnen de circulaire economie. Starters en kleine KMO’s die werken aan nieuwe materialen, mobiliteit, water, nieuwe business modellen, … zijn steeds van harte welkom. Gelegen in het gerenoveerde hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen en dichtbij de E314 kan u in een historische omgeving genieten van uitgeruste kantoren en werkplekken met all-in formules. Vergaderzalen, eventruimtes, bio-restaurant, centraal onthaal en secretariaat, coaching, … alles is aanwezig om uw ideeën en business volop te laten groeien.

IncubaThor, gelegen op de voormalige mijnsite van Waterschei, is de incubator voor ondernemingen die focussen op Smart Energy, Innovation & Technology.

Starten in Limburg

Starters en jonge bedrijven kunnen momenteel in Limburg terecht in 7 verschillende incubatoren, met elk hun eigen focus.

Deze incubatoren bieden naast kantoor- bedrijfsruimte voor jonge bedrijven, ook administratieve en technische ondersteuning, toegang tot een sterk netwerk en management advies.
Alles om hun startup of bedrijfje een groeispurt te geven.

Samen vormen ze het incubatorennetwek van LRM in Limburg, en met alle andere partners, bieden ze vaste grond voor groei.

 

Over ons

83 bedrijven in toekomstgerichte sectoren

Eens babbelen?

Heb je een vraag of wens je meer informatie?
Neem contact op met Marc Beenders
m.beenders@lrm.be of +32 11 24 68 66

We helpen je graag verder!